Rjenare!


Ja nu börjar det äntligen bli var här, efter den kallaste vintern pa 50 ar (jo det är sant det stod i tidningen, vintern var den värsta i Schweiz pa 50 ar. alltid lika tursam eh!)
Hmm..
I fredags var jag pa Kaiser Chiefs-konsert. Egetligen skulle jag gatt med Liz, Eeva och Caspar (Eevas ascoola vbrorsa) men eftersm Liz drog till Deutschland och Eeva skulle aka skidor med sina vföräldrar, blev det jag, Caspar o hans polare. Asskoj!! Normalt när jag pratar musik med folk har de ingen aning om vilka mando, strokes, brmc, libertines och kaiser chiefs är, men nu var jag med folk som faktiskt lyssnade pa dom ocksa!

Konserten var bra, men ända inget jämfört med Mando.premièrement, gustaf àr väl ungefär sadär 5000 ganger snyggare än KC's sangare, latarna är bättre, och jag blir mer entusiastisk med Mando. Nu var det liksom lite "Nej gud vad de knuffas hàr framme jag kanske ska ga lite bakat..." , nagot jag ALDRIG skulle tänkt om det varit Mando!
Men iaf, efterat var det ett rockparty och de spelade ALLA tuffa band, det var jätteskoj!

Sen lördag var jag i Payerne, det var Carnavale, en högtid da man ska klä ut sig. Detvar urskoj, hela staden var utsmyckad och ALLA varverkligen utklädda! Det fanns cowboys, geishor, senapstuber, pandor, jetis.. allt!! Och sa gick man runt pa gatorna, lyssnade pa orkestern som gick omkring, gick i pa en bar, dansadelite, gick till nästa bar.. osv..det var jätteroligt, vi akte inte hem förrän 6!

Nä il faut que je me casse. CIAO!!