Mando


var SJUKT bra som alltid. De spelade min favoritsang, the Malevolence (som jag ALDRIG trodde de skulle spela eftersom den inte är med pa albumen!!!!!!) OCH Last Time Infected (Helenas favorit) OCH Sweet Jesus (Emelies favorit.. asg) Det fick mig att sakna dom lite.
Och Gustaf... fyfasen vad han är fin. Jag tog ca 70 kort: tva pa Björn, ett pa CJ och 67 pa Gustaf. ärligt talat maste det vara den finaste pojken jag sett. LIz däremot föredrog Björn. Han hade klippt sig. (ik) CJ hade ocksa gjort nat skumt med haret, Mats hade mustasch (?!) och Samuel sag ut som vanligt. Och Gustaf hade fin t-shirt och var söt när han pratade engelska. I sista numret inledde han dock med "En, tva, tre, fyr!" vilket fick mig att vrala ännu högre.
aterkommer med en mer detaljerad resumé senare. hejhopp!

guten tag!

La suisse är kvaliciferad till VM!!!!!!
Ni har ingen ANING om hur galet det var i Berne i onsdags efterat.. det är attonde gangen nagonsin som de kvaliciferar sa det var rena rama festen!

Bra grej: Jérémies universitetspolare är fortfarande lika najs
Dalig grej: Christoffe är fortfarande lika jobbigt söt.

Sen är min italienska urbra: mi chiamo mikaela, hai seidici anni,abito a Villars, sono in Svizzera per imparare il francese. studio a Friborgo.
Vorrei ordinare?
Si! Prendo la pasta di sugo al pomodoro!
E da bere?
Uno spumante, per favore.

(Nästa ar kan vi dra till Italien pa semstern och sa kan jag beställa all möjlig skit at er!! Samt säga att jag kör taxi. Bra va?!)

Tjenare!

Jag borde göra min fysik jusgt nu men allvarligt talat orkar jag inte sa jag bloggar lite istället.
Whatsup? En hel del.
Har just haft franska (Monsieur Bouvra förvanade mig genom att prata en hel del massa om "transsexualité".. Tog ett tag innan jag fattade att det var "transTEXTualité" det handlade om.) och nu är jag halvdöd.

I fredags var jag och Charlotte (en av Chloés kompisar som jag träffades hos Violaine för tre veckor sen. SUPERGO!) pa ett partaj och Charlotte (som känner ALLA) stötte pa 2 grabbs hon halvkände. Vi dansade lite med dom och pratade osv och den ene, Ludovic, var väldigt intresserad av Charlotte och den andre, Philippe, av mig...
Sen när vi gick fragade Ludovic efter Charlottes nr och senare när vi hade kommit hem och skulle ga o lägga oss fick hon ett sms fran honom da han skrev "Philippe skulle vilja ha Mikaelas nr ocksa..."
Och sen har han messat mig en hel del och vi har träffats en till gang... Men jag vet inte. =/
Chloé säger att jag bara vill ha det jag inte kan fa, tror nästan hon har rätt där.
("Tu me suis, je te fuis. Tu me fuis, je te suis" som hon uttryckte det. dvs, "Om du följer efter mig flyr jag dig. Om du flyr mig följer jag efter dig.")
Charlotte tycker däremot jag borde storsatsa, eftersom da "kan vi ga ut alla fyra!" Hehehe, vi far la se!

Ikväll ska jag o Jéré till Berne för att se matchen mellan Suisse-Turkie (inte live, men ända..) med hans universitetspolare. Det var evigheter sen jag sag dom sa det ska bli urkul!!

Nästa torsdag äre Mando. Jag och Liz laddar upp (vi pratar bara franska med varann nu, vilket irriterar Heather som fortfarande har lite svarigheter) med mando-lyssningar i massor!
Vi var i Bâle ocksa, sa jag det? Jag, Liz, de finska och estniska grabbarna samt en fran Rumänien. Det var urkul! Vi bodde hos Eeva (finsk tjej) och hennes värdbror hade VäRLDENS musiksmak! Han lyssnade pa:
Mando, strokes, kaiser chiefs, the killers, the libertines, maximo park, black rebel, franz ferdinand, bloc party.. ALLT som jag gillar! Han brände sju skivor at mig. :D


Förresten tar jag französish nuförtidren, dvs, franska med tyskarna. Det är... interessant. Franska med scweizertysk dialekt är fööööööör kul dock!

Sen ahr jag bestämt mig för att lära mig tyska pa riktigt. Jag är redan urduktig.
Er ist ein kartoffel.
Wenn kannst du kommen?
Sheisse!
Du bist ein Dumkopf.
Wenn kommst du zurück?
Habst du ein Nachricht gesenden?
Sen vet jag hur man säger lada pa scweizertyska men det är jättekomplicerat.
Ich kommst aus Schweden.
Ich bin 16 jahre.
Das ist cool!

Nänu ska jag faktiskt ägna optiken lite tid annars blir läraren pissed.
(Pa tal om pist, vi ska snart göra en skidgrej med skolan! skoj va?)

Ses o hörs
Pussar och kartofflar i massor!